Foto's van parties, workshops en danslessen - Bailando Salsa

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Media
Onze party & event foto`s!
Zie hier een impressie van onze gezellige parties & events.. Sta jij er ook bij?
Party 7 juli 2018
Met workshop Salsa Cubana


End of the season. Er werd weer super veel en heerlijk gedanst. Mede mogelijk gemaakt door DJ Guillermo. Dank jullie wel allemaal voor jullie bijdrage aan een mooie avond.
Party 2 juni 2018
Met workshop Bachata

En weer kunnen we een gezellig feestje op onze naam schrijven. Een topavond vol entertainment, mogelijk gemaakt door DJ Aché en DJ Salsero én onze enthousiaste gasten die de dansvloer tot het laatst hebben gebruikt.Dank jullie wel allemaal voor jullie bijdrage aan een mooie avond. Next Party vrijdag 15 juni 2018
Party 15 juni 2018
Met DJ Aché

En weer kunnen we een gezellig feestje op onze naam schrijven. Een topavond vol entertainment, mogelijk gemaakt door DJ Aché én onze enthousiaste gasten die de dansvloer tot het laatst hebben gebruikt.Dank jullie wel allemaal voor jullie bijdrage aan een mooie avond.
Party 7 april 2018
Met workshop Bachata Rueda

En weer kunnen we een gezellig feestje op onze naam schrijven.
Een groot dankjewel aan onze DJ Ariel Johnston voor het verzorgen van heerlijke dansbare muziek. En onze dank aan het personeel van Den Durpsherd voor alle goede zorgen.. En natuurlijk iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid, jullie enthousiasme en een avond vol gezelligheid en hopelijk zien we elkaar de volgende keer weer.. Help ons en laat je een berichtje en een like achter? Next Party 2 juni 2018 -zaal open 20.45 uur..
Party 3 maart 2018
Met workshop Salsa Cubana

En weer kunnen we een gezellig feestje op onze naam schrijven. Een topavond vol entertainment, mogelijk gemaakt door DJ Guillermo én onze enthousiaste gasten die de dansvloer tot het laatst hebben gebruikt. Peter Ten Thije heeft al deze mooie momenten voor ons vastgelegd. Dank jullie wel allemaal voor jullie bijdrage aan een mooie avond.


Party 17 februari 2018
Met workshop Bachata all levels

En weer kunnen we een gezellig feestje op onze naam schrijven. Een topavond vol entertainment, mogelijk gemaakt door onze DJ’s Romeo en Wen-D-Licious én onze enthousiaste gasten die de dansvloer tot het laatst hebben gebruikt. Peter Ten Thije heeft al deze mooie momenten voor ons vastgelegd. Dank jullie wel allemaal voor jullie bijdrage aan een mooie avond.


Live on Stage
Maaike y su Yimboró & DJ Aché

Na een mooie afsluitende feestavond is het heerlijk om na te genieten van de treffende sfeerfoto's die gemaakt zijn door Peter ten Thije. Onze dank daarvoor.
Verder dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze fantastische Salsaparty:
de live formatie Maaike y su Yimboró, DJ Aché, alle vrijwilligers and last but not least alle dansers.


Salsa Party - 4 november 2017
Met workshop Salsa Cubana all levels.

Een groot dankjewel aan DJ Guillermo voor het verzorgen van heerlijke dansbare muziek. Help ons en laat je een berichtje en een like achter? Next Party met Live muziek 2 december 20.45 uur..


Salsa Party - 10 juni 2017
Gastdocenten Ariel & Karin - DJ Guillermo

Een groot dankjewel aan onze gastdocenten Ariel Johnston & Karin Tolsma voor het verzorgen van een super gezellige Bachata Workshop en jullie inbreng bij de afterparty. En natuurlijk ook een compliment voor DJ Guillermo Leysner voor het verzorgen van heerlijke dansbare muziek. Help ons en laat je een berichtje en een like achter? Next Party 2 september 21.00 uur..
Salsa Party - 7 oktober 2017
Met workshop Bachata all levels.

Een groot dankjewel aan onze gast DJ Wen-D-Licious & DJ Salsero voor het verzorgen van heerlijke dansbare muziek. En onze dank aan het personeel van Den Durpsherd voor alle goede zorgen.. En natuurlijk iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid, jullie enthousiasme en een avond vol gezelligheid en hopelijk zien we elkaar de volgende keer weer.. Help ons en laat je een berichtje en een like achter? Next Party 4 november 20.45 uur..
Salsa Party - 9 april 2017
Gastdocenten Asdrubal & Maye met DJ Guillermo

Salsa Matinee 9 april 2017 met Maye & Asdrubal, het was een feest om jullie weer in ons midden te mogen hebben.
Jullie energie en enthousiasme tijdens de workshop zorgden voor een fantastische start van de middag met een grote groep actieve deelnemers. Het hoogtepunt van het Matinee, jullie geweldige show, is zeker iets waar velen nog lang over zullen napraten. Maye en Asdrubal dank jullie wel en graag tot de volgende keer. Succes met jullie tournee xx

Speciaal bedankje aan fotograaf Erik Salsa voor het vastleggen van vele mooie momenten en natuurlijk DJ Guillermo voor de fantastisch dansbare muziek. En last but not least willen wij al onze gasten bedanken voor hun gezellige en enthousiaste inbreng. Samen met jullie is het weer een mooi feestje geworden!
Salsa Party - 6 mei 2017
Gastdocenten Rafael & Gina van Salsa Baila en DJ Ariel Johnston

Bloed zweet en tranen maar wat hebben we genoten van de Son Workshop van Rafael & Gina van Salsa Baila. DJ Ariel Johnston en DJ Karin Tolsma, wat een heerlijke en vooral dansbare muziek hebben jullie weer ten gehore gebracht. En dan hadden we ook nog het genoegen om alvast kennis te maken met DJ Wen-D-Licious die samen met DJ Salsero ons gaat verrassen op 7 oktober 2017.

Of surf direct naar Facebook (Bailando Salsa Albums) om daar de foto`s te voorzien van een like ;)
Salsa Party - 18 maart 2017
Bailando Salsa & DJ Guillermo

Heerlijk om te zien hoe onze gasten genieten van onze Salsaparties. Dank jullie wel voor jullie bijdrage aan een bijzonder gezellig en geslaagde avond. Speciaal bedankje aan fotograaf Erik Salsa voor het vastleggen van vele mooie momenten.
Salsa Party 3 december
De laatste Salsaparty van 2016

Een waardige afsluiting van een mooi dansseizoen. Drukbezocht, gezellig en veelbelovend voor de volgende edities.

Salsa Matinee!
Een terugblik om nog even na te genieten!

Foto's van ons eerste Salsa Matinee, dat met recht een succes mag worden genoemd.
Open dag 3 sept 2016
Geniet van de sfeerbeelden die gemaakt zijn tijdens de Open dag & Salsa Party

Of bekijk ze op Facebook en laat je mening achter door middel van een like en een berichtje. Deel deze pagina eenvoudig met jouw netwerk op Facebook G+, Twitter of stuur de paginalink via een e-mail naar jouw contacten.
Salsa Party 1 oktober 2016
Geniet van de sfeerbeelden die gemaakt zijn tijdens de Salsa Party

Of bekijk ze op Facebook en laat je mening achter door middel van een like en een berichtje. Deel deze pagina eenvoudig met jouw netwerk op Facebook G+, Twitter of stuur de paginalink via een e-mail naar jouw contacten.
Salsa Party 11 juni 2016
Live on Stage - Son Bon Bon XL

Dat we mogen terugkijken op een geweldige avond dat zal duidelijk zijn bij het zien van deze foto’s. Dank jullie wel lieve gasten voor jullie energie en plezier op de dansvloer.

Een speciaal woord van dank aan “ Rafael Hernandez Barrera & Gina Herman voor een super gezellige workshop Rueda de Casino” en “ Alle artiesten van Sonbonbon XL"en niet te vergeten "DJ Guillermo Leysner” die dit mede hebben mogelijk gemaakt.

Klik hier, om alle foto's te bekijk via facebook.
Salsa Party 2 april 2016
Live on Stage - Leticia Rumbadama

Dat we mogen terugkijken op een geweldige avond dag zal duidelijk zijn bij het zien van deze foto’s.
Dank jullie wel lieve gasten voor jullie energie en plezier op de dansvloer.

Een speciaal woord van dank aan “Leticia y su Rumbadama” en “DJ Guillermo” die dit mede hebben mogelijk gemaakt.
En last but not least fotograaf “Erik Salsa” en Laurens die deze avond voortreffelijk hebben weten vast te leggen.

Klik hier, om alle foto's te bekijk via facebook.
Salsa Party - 5 maart 2016
Met DJ Ariel Johnston

We mogen weer terugkijken op een super gezellige Salsaparty met veel enthousiaste dansers. Dank jullie wel voor jullie bijdrage aan een geslaagde avond.

En last but not least onze gast DJ Ariel Johnston en zijn team die naast het verzorgen van heerlijk dansbare muziek ook hun vak verstaan en onze gasten goed weten te entertainen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Kijk en geniet van de leuke sfeerbeelden. Klik hier, om alle foto's te bekijk via facebook.
Salsa Party 12 dec 2015
Live on Stage - Son Bon Bon XL

Wat een bijzonder geslaagde avond. Dank je wel aan alle gasten, Dj Guillermo en last but not least de top formatie Son Bon Bon!

Klik hier, om alle foto's te bekijk via facebook.
 
Dansschool Bailando Salsa
Telefoon: 0412-479182
Mobiel: 06-20006377
E-mail: info@bailandosalsa.nl

Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu