Introductie - Bailando Salsa

Ga naar de inhoud

Introductie

Bailando Salsa
Al ruim 15 jaar de Cubaanse dansschool voor Berlicum e.o.

Dansschool Bailando Salsa, bestaande uit Anita van Lent en Laurens van Blaricum, verzorgt al meer dan 15 jaar, aan vele enthousiaste leerlingen, lessen Salsa, Merengue, Bachata, Rueda de Casino, Zouk en Kizomba. Niet alleen in de regio, maar ook daarbuiten betekent Bailando Salsa vakmanschap gecombineerd met veel dansplezier.

Bailando Salsa maakt het Caribische dansen voor een zeer breed publiek toegankelijk. Leeftijd speelt geen rol en het is niet noodzakelijk om een dansachtergrond te hebben. Gezelligheid staat voorop en in een ontspannen sfeer wordt lesgegeven aan groepen op verschillende niveaus. Het tempo van lesgeven en het lesprogramma worden volledig afgestemd op het gemiddelde niveau van een groep.

Het is mogelijk om 3 x per jaar in te schrijven voor een danscursus. In januari en september van elk jaar presenteren wij tijdens een open dag ons lesprogramma dat bestaat uit een cursusblok van 14 lessen. De aangeboden cursussen bieden mogelijkheden voor zowel de beginnende als de gevorderde danser. In de zomerperiode (mei/juni) wordt een kort lesblok van 6 lessen aangeboden. De groepslessen vinden wekelijks plaats op zondag-, dinsdag-, woensdag-, en vrijdagavond op verschillende locaties in Berlicum.

Bailando Salsa verzorgt naast groepslessen ook verschillende workshops voor scholen, bedrijven en instellingen. Elke maand wordt een Salsaparty georganiseerd voor zowel de beginnende als de gevorderde danser. Ook introducés zijn van harte welkom. Deze dansavonden vinden plaats in de mooie moderne theaterzaal van Cultureel Centrum Den Durpsherd in Berlicum. Deze theaterzaal is voorzien van professionele geluids- en lichtapparatuur, airconditioning en een goede dansvloer. Aansluitend aan de zaal bevindt zich het grandcafé met lounge gedeelte, diverse zithoekjes en een bar, waar het goed toeven is voor een verkoelend drankje of hapje.
Terug naar de inhoud