workshops - Bailando Salsa

Ga naar de inhoud
Workshops
Workshop Salsa, Merengue en Bachata

Heeft u iets te vieren? Samen met vrienden, familie of collega’s iets bijzonders doen?

Iedereen die dansen leuk vindt en direct een vakantiegevoel krijgt bij het horen van de vrolijke Caribische klanken zal zeker genieten van een swingende dansworkshop. Samen aan een activiteit deelnemen versterkt de onderlinge band en zorgt altijd weer voor vrolijke gezichten. Maak van een feestje of een dagje uit een bijzondere belevenis.

Voor deelname aan een workshop is het niet noodzakelijk om een dansachtergrond te hebben. Gezelligheid staat voorop en in een ontspannen sfeer kunnen de deelnemers tijdens een workshop kennismaken met een of meerdere Caribische dansen.

Een workshop Salsa of Merengue duurt gemiddeld 1 uur. We starten met een warming-up waarbij de deelnemers los dansen om de basispassen aan te leren. Daarna wordt de groep opgedeeld in dansparen en gaat men samen dansen. Tijdens dit onderdeel leert men verschillende leuke figuren. Kortom: dansen is vanaf nu plezier voor meer……

De prijs van een workshop is op aanvraag. Wilt u meer informatie over het boeken van dansworkshops neem dan contact op met Anita van Lent of Laurens van Blaricum van Dansschool Bailando Salsa.
Terug naar de inhoud